Strona główna Kulinarne podróże małego smakosza

Kulinarne podróże małego smakosza

Warsztaty gotowania i wyjazdy, podczas których dzieci poznają lokalne produkty: pizzaiolo w Toskanii, sushi w Kioto, pierogi w Lublinie.

Hiszpańskie tapas w wersji dla dzieci

Hiszpańskie tapas w wersji dla dzieci to świetny sposób na wprowadzenie maluchów w świat smaków. Mini tortilla, kolorowe krewetki w cieście czy warzywne szaszłyki to tylko niektóre pomysły. Dzieci z radością odkryją różnorodność dań, a rodzice będą spokojni o zdrowe składniki!

Wielkopolska pyra i inne rarytasy – jak smakuje Poznań dla najmłodszych

W Poznaniu bogactwo smaków zachwyca nie tylko dorosłych! Wielkopolska pyra, w towarzystwie lokalnych przysmaków, to prawdziwa uczta dla najmłodszych. Tradycyjne dania w dziecięcej wersji, pełne kolorów i smaków, z pewnością rozbudzą małe podniebienia!

Losowe artykuły:

Słoneczna Hiszpania i surfing – gdzie wysłać dziecko na kolonie?

0
Słoneczna Hiszpania to raj dla młodych surferów! Kolonie surfingowe w takich miejscach jak Biarritz, Costa del Sol czy Fuerteventura oferują nie tylko naukę fal, ale także niezapomniane wakacyjne przygody. To idealna okazja, by połączyć aktywny wypoczynek z nauką.